Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145

 1. Hem
 2. Hemsidor
 3. Varför laddar min sida så långsamt och vad kan jag göra åt det?
 4. TOM TAILOR STRUCTURE STRIPE - Långärmad tröja - soft lilac,
Searching...
Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145

Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145

Det kan finnas många olika anledningar till varför en hemsida laddar långsamt. Vanligtvis beror det på att den innehåller väldigt mycket kod som måste köras färdigt på servern innan sidan kan skickas till besökaren. Den tiden brukar visas som ”time to first byte” (TTFB) eller ”wait” i olika automatiserade tester.

Att sidan tar lång tid att ladda kan också bero på att det finns väldigt många objekt, ordrar eller produkter som ska behandlas innan de kan visas på sidan. Andra anledningar kan vara att sidan använder många plugins eller att det finns väldigt stora bilder som tar lång tid att föra över till besökaren.

Even&Odd Blazer - bordeaux,

Det finns många verktyg som kan hjälpa till med att hitta orsaker till varför en hemsida laddar långsamt. Ett par som vi rekommenderar är:

Tänk på att de ovanstående tjänsterna utför konstgjorda tester. Den upplevda hastigheten kan vara väldigt annorlunda mot de resultat som dessa tjänster ger dig. Du borde alltså inte helt blint lita på resultaten men den kan ge dig bra tips på vad du kan förbättra.

More & More Fodralklänning - brilliant grön,

Alla tre ger förslag på ändringar som man kan genomföra för att spara laddtid – ibland upp till flera sekunder. Vissa av de föreslagna lösningarna kan dock vara omöjliga att tillgodose, speciellt när det gäller filer som hämtas från andra platser på nätet som du inte har kontroll över. Andra råd kan till och med, i sällsynta fall, leda till att en hemsida tar längre tid att ladda – dessa får man i så fall bortse ifrån.

Du kan också kolla på resursanvändningen på ditt webbhotellkonto. Om någon av resurserna slår i taket och din hemsida inte kan optimeras mer så bör du överväga att uppgradera ditt konto.

Springfield OFF SHOULDER R - Blus - azul marino,

Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145Robens Voyager 3EX Tent Tent Tent f2c145

WAY OUT LONDON Cowboy- / Bikerstövletter - nero,

Ett par enkla saker du kan göra för att snabba på de flesta hemsidor är att:

 • 7 for all mankind PYPER - Jeans Skinny Fit - melrose, I senare versioner av PHP har det gjorts stora prestandaförbättringar. Denna guide visar hur du ändrar PHP-versionen som ditt webbhotellkonto använder. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av PHP som din hemsida fungerar med, skulle det det visa sig när du testar att din hemsida inte fungerar med en viss version så kan du utan problem byta tillbaka till den version du använde tidigare.
 • BOSS CASUAL ZOUNDS - Huvtröja med dragkedja - vit, Denna åtgärd gör så att servern kan återanvända tidigare arbete och det kan därför minska svarstiden avsevärt. Servern behöver alltså inte jobba lika hårt för att presentera sidan för varje ny besökare. Om du använder WordPress så rekommenderar vi WP-FFPC eller WP Rocket.
 • Makia BEACON - T-shirt med print - vit, Konfigurera hemsidans .htaccess så besökarens webbläsare sparar delar av sidan lokalt. Det här gör så besökarens dator inte behöver hämta lika mycket information vid varje sidladdning och får hemsidan till att ladda klart snabbare vid återbesök. Lägg till nedanstående kodstycke överst i hemsidans .htaccess-fil. Du kan redigera .htacess-filen via t.ex. Filhanteraren, tänk på att du i så fall först måste aktivera visning av dolda filer för att kunna se .htaccess-filen.
 • Icebound Parkas - oliv,
  <IfModule mod_headers.c>
  Header set Connection keep-alive
  
  # Cache-control headers
  # 2 timmar
  Header set Cache-Control "max-age=7200, must-revalidate"
  
  
  # 2 veckor
  <filesMatch "\.(ico|pdf|flv|jpg|jpeg|png|gif|js|swf|css|less)$">
    Header set Cache-Control "max-age=1209600, public"
  </filesMatch>
  
  <filesMatch "\.(xml|txt|html|htm)$">
    Header set Cache-Control "max-age=1209600, private, must-revalidate"
  </filesMatch>
  
  </IfModule>

  Värdet vid max-age är hur länge i sekunder som cachen ska gälla. På de ställen där Header set ligger inom filesMatch-taggar så gäller tiden enbart för de filtyper som har angivits. På det ställe där Head set inte är inom en filesMatch-tagg så gäller det för övriga filtyper. Du kan använda de värden som vi har här eller så kan du ändra max-age till något som passar dig bättre.

 • Tommy Hilfiger Pyjamasbyxor - blå, Konfigurera .htaccess för att komprimera filer innan de skickas. Detta hjälper för hemsidor med mycket information som ska föras över samt för besökare med dålig uppkoppling. Dubbekolla först så att din hemsida inte redan komprimeras då dubbel komprimering bara tar extra tid och inte ger någon nyttig effekt, du kan göra det med t.ex. checkgzipcompression.com. Om den inte redan komprimeras så kan du aktivera komprimering genom att lägga till nedanstående kodstycke i din hemsidas .htaccess-fil. Du kan redigera .htacess-filen via t.ex. Filhanteraren, tänk på att du i så fall först måste aktivera visning av dolda filer för att kunna se .htaccess-filen.
 • <IfModule mod_deflate.c>
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
  </IfModule>
 • Blend Huvtröja med dragkedja - pewter mix, Bildformat, storlek och kvalitet har stor inverkan på hur mycket data som behöver skickas. .PNG är ett bra format för de flesta bilder. Om du använder WordPress så finns det flera plugins som enkelt kan justera bildkvalitén på samtliga bilder åt dig för att spara bandbredd, ett bra exempel är Smush Image Compression and Optimization.
 • TOM TAILOR DENIM AEDAN - Jeans slim fit - mid stone wash denim,
 • Sosa Clove PRINT PENCIL SKIRT - Pennkjol - multicolouröd, Vi har stöd för HTTP/2 på våra servrar och det är aktivt automatiskt ifall din hemsida använder HTTPS. Detta gör att hemsidor som består av många filer som ska överföras laddar snabbare då dessa kan skickas parallellt! Du kan komma igång med HTTPS gratis på din hemsida med hjälp av Let’s Encrypt och sedan styra in dina besökare på HTTPS versionen av hemsidan för att på så vis dra nytta av HTTP/2.

PJ Masks Pyjamas (Velour) röd,

Det finns givetvis fler saker man kan göra och tipsen ovan är bara några enkla exempel man kan ta till som brukar fungera bra i de flesta fall. Andra knep finns men är för det mesta för avancerade för denna artikel. Om sidan fortfarande känns långsam efter att du provat alla ovanstående tips så är det sannolikt något i koden som fastnar eller onödigt stora filer på sidan som tar mycket tid.

Aluminium Flaggstång Tyskland,

Givetvis kan du kontakta oss på supporten om du fortfarande har problem. Ange då vilken hemsida det gäller och beskriv hur vi kan återskapa problemet så får vi se om vi kan hitta orsaken.

TSL W's 305 Tour Grip Snowshoes Celestial,

Produktbeskrivning

Tält för tre personer

Tunneltält med flexibel ventilation. Mycket extra utrymme i det extra förtältet för packning och matlagning. Passar aktiviteter som paddling, cykling och motorcykelsemester. 

 • Tunneltält med stabilitet, slitstyrka och låg vikt
 • Bra utrymme i det utökade förtältet
 • Snabbt att sätta upp
 • Passar en liten familj eller ett par som behöver lite mer utrymme
 • Fram- och sidodörr med tvåvägsdragkedja för många möjligheter till åtkomst och ventilation beroende på vind och väder
 • Perfekt för aktiviteter som paddling, motorcykelsemester eller cykling

Vattenpelare: 5000 mm (golv: 10.000 mm)

Vikt: 4.1 kg

Packvolym: 47 x 20 cm

Material:
Ytterduk: HydroTex HD, 75D polyester 185T, 100% polyester. Flamskydd.
Innertält: 68D polyester 190T, 100% polyester, bra andningsförmåga.
Bågar och stänger: legering 7001, T6, 8.5 mm, anodiserad.
Golv: 75D polyester Taffeta 210T, 100% polyester, 10,000 mm

Specifikation
Tält
Användningsområde: Vandring, Camping
Uppblåsbar: Nej
Typ: Tunneltält
Antal personer: 3
Sovområde
Antal tältkammare: 1  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
487807

Taggar:

Fönsterfilm Frostad Grå (200 x 45 cm),

Rivjärn för vitlök,

Tala Set med 3 trä skedar 1960,

Home